Kategori: Män

Män

Jag säger bara en sak. Tack gode gud för karlar!
Kvinnor är tråkiga. Alltid skall de städa, laga mat och ta hand om barnen. Inte kan de sitta still i en sekund.
Nej tacka vet jag karlar! De kan det här med avkoppling. De kommer hem från jobbet, kastar sig i soffan och rör inte ett finger förrän sporten på TV börjar.
Kvinnor är trångsynta. De bryr sig bara om bagateller. Som var man skall bo. I lägenhet eller villa. Hur många barn man skall ha. Vad man skall ha till middag. O. S. V. I all oändlighet.
Tacka vet jag karlar! De engagerar sig i de stora frågorna. Kommer Sverige med i fotbolls VM? Vem vinner Stockholm open? Vem blir Miss Sverige?
Kvinnor är oförståndiga. De inser inte att man är allvarligt sjuk när man har 39 graders feber. Nej, de skall upp i alla fall. Laga frukost och se till att barnen kommer iväg till dagis och skola.
Tacka vet jag karlar! De hostar en gång, och sedan ligger de däckade i sängen en vecka och blir ompysslade.
Kvinnor är oekonomiska. De kan inte handskas med pengar. De sätter in dem på banken, köper kläder och mat till familjen, eller nya möbler och gardiner.
Tacka vet jag karlar! De tar pengarna och går ut och roar sig med grabbarna. Eller köper en modelljärnväg. Eller en radiostyrd bil.
Kvinnor inser inte sin begränsning. Först går de ut och jobbar i åtta timmar. Sedan går de hem och jobbar i åtta timmar till. Sedan skall de leka med barnen innan de lägger dem. Hinna vara vackra och älskvärda mot mannen när han vill göra "det", och kanske hinna sova en stund också.
Tacka vet jag karlar! De vet vad de kan och låter bli saker de inte klarar av. Som att fälla ner toalettringen efter sig. Plocka bort ALLA sakerna på bordet efter middagen, eller torka av bordet. Eller byta kalsonger när det behövs.
Vilken tur att vi kvinnor är så bra på att uppfostra våra söner till KARLAR!

Inlagd av: dvärgen   Datum: 6 jul

www.Humor24.se